Látogatók

2020. április 7., kedd

Helyzet

Sziasztok!

Valószínűleg mindannyian ugyanazokat a gondolatokat, aggodalmakat forgatjuk magunkban minden nap, van aki éjszaka is. 
Én azok közé tartozom, akik nem tudnak most filmeket, sorozatokat nézni, kreatív alkotással kitölteni az időt Nem sütök kenyeret, tortát, nem hímzek falvédőt, nem veszek fel táncos és tornázós videót, hogy eltereljem a figyelmemet, mert nem megy. 

Ahogyan nyilván sokan mások, én sem élem meg ezt a mostani helyzetet túl jó lelki állapotban. 
Én is elveszíthetem a munkahelyemet, a könyvpiac is bajban van, tehát két fronton is veszteségeim vannak.
 Bár nem jelentkezem be gyakran, attól a háttérben még dolgozom. 
A Holdherceg végéhez közeledek az írással és már nincs sok hátra. Ez az egy dolog legalább biztos. 

Viszont itt az alkalom, hogy akinek van rá lehetősége és idegzete többet olvasson. Akár kilépjen a megszokott komfortzónájából és új területeket fedezzen fel, olyan könyveket, amiket eddig valamiért nem vett a kezébe. Hajrá! Esetleg pozitív meglepetések érhetnek. :)

Szeretettel ajánlom figyelmetekbe a Morwen sorozatomat. 
A régi olvasóim közül biztosan sokan emlékeznek rá.

A sorozat nyolc kötetből áll.
Most a közepébe vágok és a harmadik részt ajánlom nektek.

”A ​harmadik részben minden biztosnak hitt kapcsolat felborul, átrendeződnek a viszonyok. Új megbízatás, új kihívás és érzelmi hullámvasút repíti a főszereplőket az éjszakában. Ha ezt hitted a vámpírlét kényelmes, elegáns sétagalopp, tévedtél. A szívszaggatást, csalódást és árulást ők sem ússzák meg.
Morwen felgyógyulva a súlyos égési sérüléseiből, gazdagabban egy újszülött vámpírgyermekkel szembe kell nézzen Melkor múltjával. A férfi sarja, Camilla felbukkanása békétlenséget hoz és fájdalmas felismerést. Morwen nem versenyezhet Melkor régi szeretőjével így elhagyja a szerelmét és visszatér New Yorkba, a régi fészkébe. A keserű csalódás egyenesen Gabrielhez hajtja, és azon igyekszik, hogy maga is elfogadja a vérivók természetét és beálljon a sorba. A Tanács újabb megbízatással Las Vegasba küldi és újra aktív végrehajtói státuszba helyezi. Udimuval karöltve a halandók és vámpírok közötti konferencia biztonságát kell felügyelniük. A városban pszichopata sorozatgyilkos szedi vámpíráldozatait a vének közül, elrabolva az erejüket, hogy a maga hasznára fordítsa azt. Morwennek kell felkutatnia a gyilkost és a parancs értelmében kivégeznie. A nyomozás során valami megváltozik közte és régi kedves barátja Udimu között. A korábbi bensőséges, baráti kapcsolat váratlanul fordul át szenvedélyes vonzalomba, hogy felborítson minden eddig biztosnak hitt érzelmet, és új ellenségeskedést szítson a vérvonal tagjai között. 
”Felkaptam a fejem: 
– Azelőtt nem beszéltél így velem. 
Megvillant a szeme. 
– Azelőtt nem voltál szabad. – Aztán a mutató ujját végighúzta az árulkodóan libabőrös karomon. – És te sem így reagáltál az érintésemre. 
– Mi történik velünk? – súgtam, hogy csak ő hallja. 
– Mondd meg te!” 
Minden, amiről Morwen korábban azt hitte, sosem változik, felborul, véget ér és fájdalmas felismerések és veszteségek árán kell belépnie a vérivók világának szövevényes érzelmi labirintusába, hogy felvegye a ritmust és végleg közéjük sorolhassa magát. És mindez még mindig csak a kezdet… A hangulat a régi, a fordulatok még villódzóbbak és még jobban megismerhetjük a kedves szereplőinket. Némelyek új arcukat mutatják meg nekünk, mások csalódást okoznak. Morwen a felvágott nyelvű, indulatos hóhér új kalandja csupa lendület és vörös szenvedély.”

A Morwen kötetek a publioboox oldalon e-bookban elérhetőek nagyon kedvező áron.
 https://publioboox.com/ashleycarrigan



Vigyázzatok magatokra!

Üdv!
Ash

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj megjegyzést: