Látogatók

2018. október 4., csütörtök

Sziasztok!
Meglepetés!!!!!! 📯😊🍾
 
A nagy hallgatásom oka ez volt. 😊
Nagy örömmel mutatom meg nektek a legújabb regényemet.
Kérlek benneteket, szavazzatok arra a borítóra, amelyik jobban tetszik nektek! Melyiket látnátok szívesen egy szép romantikus könyvön?

A Facebook-on a Vörös pöttyös oldalon tudtok szavazni a borítókra.
https://www.facebook.com/vorospottyos/posts/2089490707786198?__xts__[0]=68.ARC1HhhAW3sS_YDZaGqgyAPUi5bNRjEFaUoeRSjprMMcmIZCMMWMFd-U4ITfmMN1wRyImeCxho0Xlo4DvXH-0SZ-nUUtyg9p0aFI8hG8hIimk7x_WiZn1uBfkSbbiSnt8vf7vTuPze_3fQheUiHZb5kBGirl8wWICuo97Ugfcud28-CqoNHd5w&__tn__=H-R 


- Borítóláz-mérő -
Éljen, hamarosan érkezik
Ashley Carrigan szerzői oldal új regénye! 
Nagyszerű történet,
szeretnénk a legszebb kivitelben a kezedbe adni.

Íme, két borítóterv,
neked melyik tetszik jobban?
Lájkold azt a borítót,
ami láttán hevesebben dobog a szíved.
A véleményedre is kíváncsiak vagyunk,
köszönjük, ha megosztod velünk


Segítségként íme, némi infó a kötetről:

A legenda szerint, a korai középkorban, egy csatában itt vesztette életét egy nemes lovag. A kedvese utána jött, hogy megkeresse holttestét a harcmezőn az elesettek között. Azt mesélik, a meghasadt szívű lány szólongatja az elvesztett lovagot, az ő fájdalmas hangját hallani még ma is a dombok között szállni.
Glastonbury társasági életét felkavarja a Suttogó-völgy udvarház új lakója. Lady Catherine Ashby, a fiatal özvegy, kemény kézzel irányítja a családja és saját sorsát. Tartózkodó viselkedése ellenére akaratlanul kínos helyzetekbe bonyolódik, amelyekből nem is olyan egyszerű sértetlen becsülettel kimenekülni. És mindezért ki mást lehet hibáztatni, mint a környék megrögzött jóvágású agglegényét?
A sorozatosan félreérthető körülmények feltüzelik a pletykaéhes társaság kíváncsiságát és váratlan kihívások elé állítják Catherine-t. Nem hiányoznak a történetből, a rosszakarók, kacér hajadonok, erős akaratú anyák, hősszerelmes ifjak és természetesen a vonzó férfi sem, aki alaposan feldúl mindent, de leginkább főhősünk nyugalmát.
Régi korok alapértékei szabják meg a szereplők életének mindennapjait. Az elegáns úri viselkedés páncélja alatt, érző szívek, szenvedélyek, parázs gyűlölet és körmönfont mesterkedések bújnak meg. De a történet igazi főszereplője a szerelem, ami óvatosan becserkészi a gyanútlan áldozatait.