Látogatók

2022. október 24., hétfő

Új könyvbe kezdtem

Sziasztok,

Nem posztolok gyakran, mert dolgozom. Új könyvet kezdtem írni, szám szerint a  harmincadikat.

Brutális, mi? Nekem is. Nem tudom, hogyan történhetett, hiszen még csak tegnapelőtt volt, amikor elkezdtem, majd be is fejeztem a Morwen első kötetét. Nos, ez valójában 1999-ben volt, szóval, Ash! Helló, ébresztő! Eltelt ...ne is számoljuk ki, hány év!

Jelenleg olyan könyvet írok, aminek már van előzménye. Korábban meséltem itt a Száműzöttek királyságáról, egy új vámpíros regényemről. Morwen sarjának, Susannának a sztorija. Terveim szerint, ez jövőre kerül kiadásra. Ennél konkrétabbat most nem tudok. 

A jelenlegi könyv ennek a következő része. A Száműzöttek királyságában majd megismerhetitek Tlaloc-ot, a többnyire körmönfont aljas dögnek titulált, ám mégis meghatározó és kettős érzéseket kiváltó, bosszantóan intelligens, manipulatív és szexi vámpírt, aki az ősi azték birodalom gyermeke. A mostani új kötet, ami a Napmátka címet viseli őróla szól. Róla, és egy csodás nőről, aki nekigyürkőzik, hogy harcba szálljon vele és kihívja az érzéketlen nagyurat, megleckéztesse és lebontsa a vaskos falait, amik mögé a pasas bevette magát. Ez egy tipikusan olyan sztori lesz, amikor a csaj megpróbál egy olyan pasast ellágyítani, aki szerint a romantika és az érzelmek csak elgyengítenek és a punciknak való. Mert ő aztán nem adja magát! Kész-passz. Pont! Természetesen téved. :) Nagyjából ilyesmire lehet számítani akcióval, erotikával, jó kis egymást hergelő villódzásokkal. Közben durván zajlik a vámpírpolitika és az ezzel együtt járó mindenféle bonyodalom nehezíti a szereplők dolgát.

A sztori napjainkban játszódik, de visszatekintésekben alkalom nyílik, hogy lássátok majd az ősi birodalmakat, a múltat. Ezt a részét nagyon várom.

Ez a Napmátka és a Száműzöttek királysága gyűjtő alcímet is kapnak: Titkos Nemzetek

Ennek a sorozatnak lesz része a táltos regény is, a Faithfully - Hűségesen, ami jövőre kerül a KMK elé elbírálásra.

Most így ennyike.

 Csók!

  Ash


 




 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj megjegyzést: