Látogatók

2022. június 11., szombat

Ünnepi Könyvhét 2022.

Pénteken dedikáltam a Könyvhéten, a Könyvmolyképző Kiadó anyacégem pavilonjánál.

Noha ez a sokadik dedikálásom volt, mégis kicsit feszengve készültem az alkalomra. Leginkább azért, mert tartottam tőle, hétköznapi időpontban nem tud jönni senki, nem tudunk találkozni. Aztán a minden évben kötelezően beköszöntő záport is szívesen kihagytam volna, hogy elmossa ezt a dedikálásomat, amire két évet kellett várni. Felszabadító élmény volt ennyi idő után megölelni valakit maszk és minden más óvatoskodás nélkül. Gondolom, sokan voltunk ezzel így.

Esőisten nagylelkű volt, és megkímélt. Tízcsillagos gyönyörű idő volt. Köszi, Tlaloc!  😊

/Apró info: Az azték hitvilágban Tlaloc, az eső és termékenység istene volt. 

Tlaloc nevet kapta  a Száműzöttek királysága kiadásra váró könyvem egyik főszereplője, bár ő nem isten, hanem egy meglehetősen vitatható jellemű, szexi vámpír - csak mondom. 😉/

 Később délután aztán Tlaloc kiadta magából, amit nálam visszatartott.

Kellemes élményekkel gazdagodtam ismét és most is beigazolódott, hogy tök felesleges előre paráznom. Nagyon köszönöm mindenkinek, aki eljött hozzám. Örültem nektek és annak is, hogy tudtunk beszélgetni. Mindig nagyon feltölt, ha az olvasók elmondják, hogy melyik könyvemet szeretik, milyen hatással volt rájuk az adott regény. Ezek a visszajelzések fontosak, külön értékük van, mert arcból-arcba történik, nem valamelyik internetes felületen. Azok a mosolyok és csillogó szemek kincset érnek! Köszönöm nektek!

Hihetetlenül jó érzés, amikor arról kérdeztek, egyik-másik könyvemnek mikor jön a folytatása, vagy milyen új anyagokkal készülök.

 

 

 

 


Óriási meglepetésemre, eljött Demi Kirschner írótársam és megajándékozott a kedves és nagyon cool társaságával. Királynő vagy, Demi! Imádlak!

Varga Beával is összetalálkoztunk, váltottunk pár szót, és vele mindig jó beszélgetni. Ő olyan laza magabiztossággal mozog ebben a közegben, amit én civilként sosem fogok elsajátítani. Nincs rá szó, milyen jó érzés, amikor a magamfajtának azt mondják, te csak írj-írj! 

Rácz Tibi is ott volt, lőtt pár hivatalos fotót az Aranymosásra.

Külön szeretném megemlíteni a pavilonban pénteken dél körül szolgálatot teljesítő fiatal lányt, aki nagyon kedves, aranyos volt. 

Köszönöm Kovács Mercédesz barátnémnak, hogy rám áldozta és végigbírta velem ezt a napot. 😘

 Legközelebb ősszel a Könyvfesztiválon lesz újra dedikálás és remélem, akkor is találkozhatok veletek!





 

Szép hétvégét kívánok!

Ash


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj megjegyzést: