Látogatók

2018. április 21., szombat

Könyvfesztivál 2018.

Sziasztok!

Bevallom, nekem az első volt. ( Mr. Grey értékelné... Sicc!)
Mindig úgy voltam a Könyvfesztivállal, hogy majd akkor megyek ki, amikor a saját könyvemet promózhatom a kedves közönségnek. Ez amolyan kitűzött cél volt, amihez konokul tartottam magam. És ezért melózni kell, nem is keveset. Most pedig:tádám!...Teljesült a bakancslistám újabb pontja. 👍

Az időjárás pazar volt, elkényeztetett ez a korai nyár. A sok-sok kedves ember között mindig rácsodálkozom, mennyivel könnyedebb, nyitottabb és pozitívabb a hangulat a könyves berkekben, mint a civil foglalkozásom mindennapjaiban. Igazi felüdülés. Mintha másik világba lépnék ilyenkor.

Legnagyobb örömömre TI jöttetek sorban dedikáltatni, nem is kevesen. Végre sikerült olyan emberekkel is személyesen találkoznom, beszélgetnem, akiket már régebb óta a virtuális közegből "ismerek". Volt olyan is köztetek, akivel még a 2010-es blogos korszakom óta tartom a kapcsolatot-Bogár Erika/Rica Whimsy írónő - és most találkoztunk személyesen. Igazi meglepetés volt.
Eljöttetek sokan olyanok, akiket a Moly-ról ismerek, vagy bloggerek, akik írtak a könyveimről.

Mindenkinek egyenként külön köszönöm szépen, hogy rám szántátok az időtöket.
A türelmeteket is megköszönöm, hogy sorban állva kivártátok, amíg én annyit fecsegek az éppen velem szemben ülővel. Mindenképpen szerettem volna meghallgatni a véleményeteket a könyvekről, hogy ti mit gondoltok.
Tisztelet és köszönet a KMK dolgozóinak. A lányok a standban nagyon jól állták a sarat és mindenkihez végtelenül kedvesek, türelmesek voltak. ( E két utóbbi miatt le a kalappal előttük. Én erre alkalmatlan lennék. )
Varga Bea is odajött hozzám, aminek szintén örültem. Tudtunk pár szót váltani a következő kéziratomról. Én nem tudom, hogy ez a nő hogyan csinálja, de jön belőle a pozitív energia és két mondattal fel tud dobni. 😊
Túl sokat nem időzhettem, mert családi esemény miatt hamar vissza kellett utaznom, de eddig ez volt a legkedvesebb könyves program-élményem, amihez Ti is jócskán hozzájárultatok.
Köszönöm!

Csupa-csupa kellemes élménnyel tértem haza.

Remélem, jövőre is találkozunk!

Üdv!
Ash


Isteni érzés a könyveimet így látni a standon. Nem mellesleg elég jó a társaságuk... 

 Dedikálok és rizsázok.


Itt azért vágok ilyen okos arcot, mert éppen Varga Bea szavaira figyelek. És mi másról is lenne szó, mint a következő kéziratom sorsáról?!