Látogatók

2019. november 3., vasárnap

Végeztem!

Sziasztok!

A Tűzvarázsló, a Negin második kötete begépelve!
Sőt! Már az első tesztolvasóm meg is kapta. 
Kemény munka volt, mert picit hosszabbra sikerült, mint az első rész.
Negin érdekes új szereplőkkel találja szemben magát. Lesz, aki nagyon szimpatikus lesz, vagy szeretni való bolond, lesz, akitől sóhajtozva elájultok és olyan is, akit legszívesebben vasvillára hánynátok.

Kis ízelítő:
A benne lakozó szörnyeteg, ez az egyre erősödő csodálatos bestia rátalált a gazdájára, a parancsoló urára, az egyetlenre, aki kordában tarthatta őt, és aki előtt valaha hajlandó volt fejet hajtani. Ebben a megrázóan édes pillanatban úgy érezte, mintha csak ketten lennének az éjszakában a két világuk határán.
 ( Tűzvarázsló   - Negin 2. Ashely Carrigan)

 A motel lepukkant épülete első pillantásra teljesen szokványos volt. A sárga és kék neoncégér feliratában hangos sercegéssel pattogtak a neonégők azt hirdetve, hogy „Érezd jól magad nálunk!”   
 A kétszintes épület előtti keskeny parkolóban több gépjármű is állt. A porta bejárata mellett üdítő és csokoládéautomata trónolt. Mielőtt túl közel értek volna, Orest megfékezte a lépteit és egy bokor mögé vonta Negint.
  – Most kell szétcsapnod a kamerarendszert. Dobd be magad, kölyök!
  – Nem vagyok kölyök! – mordult a lány.
  – Kezdő vagy ebben az iparágban, én felügyelek rád, úgyhogy nekem az vagy. Nem ugratásból mondom. Merő kedvességből – vigyorgott a szőke pasas. – Na, csináld szépen!
  Negin a szemét forgatta és elfordult. A motel épületére koncentrálta minden figyelmét. Kiterjesztette az erejét, előreküldte és letapogatta vele az egész komplexumot. Egyszerre zúdultak rá az ingerek, de olyan intenzíven, hogy le kellett hajtania a fejét, hogy még stabilabban összpontosíthasson. Emberi testek melegét érezte, fájdalmat és rettegést, de mellette kéjes, aljas elégedettséget is. Mindezek az élmények annyira élethűen és intenzíven támadtak neki, hogy a gyomra beleremegett és hányinger kapaszkodott fel a torkán. Be kell menniük oda és véget vetni ennek a borzalomnak! Most azonnal! – harsogta az akarata.
  ( Tűzvarázsló   - Negin 2. Ashely Carrigan)





 Az első rész, Az oroszlán árnyékában pedig decemberre várható.
Hamarosan borító is lesz.


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj megjegyzést: