Látogatók

2017. november 12., vasárnap

Új tervek

Sziasztok!

Új könyv munkálataiba kezdtem.
Igaz, hogy már dolgozom a Negin című misztikus, sötét hangulatú anyagon, de azt most picit félre kell tennem. Egészen prózai oka van. Kimatekoztam a dolgot.
A jövő évi lehetséges megjelenési idő miatt nem fér bele, hogy előbb a Negint fejezzem be. Szeretném, ha jól kidolgozhatnám és ehhez idő kell, nem fogom összecsapni. A Negin nem az a könyv lesz, amit biztosan elfogad a kiadó, ezért meg kell változtatnom a sorrendet. Ha le kell adnom a következő anyagot, nem feltétlenül ez lesz az. Remélem, egyszer erre is sor kerül és nem csak a romantikus vonal kap zöld utat.

Az új regény témáját már néhány éve fontolgatom magamban, hogy egyszer sorra kerítem. Most jött el az ideje.
Nem árulok el róla sokat, hiszen még a legelején, a kezdésnél tartok.
Egy tolvajról szól a történet, aki bármilyen tehetséges a maga 'szakmájában', már a könyv elején elcsípi pont az, akit meglopni szándékozik és ekkor kezdődik csak el az igazi izgalmas sztori. Lesz itt aljasság, zsarnokság, romantika, szenvedély rogyásig, bonyodalom és sok új karakter. 

A könyv munkacíme: Tél uraság 
- alcím is van: Mr. Winther
(Ez még akár változhat is, de jelenleg nagyon tetszik.)

Több hónapig fog tartani a munka, lehet, hogy félévig is, ezért most még nem tudom, mi jön ki belőle. A terv megvan. 😋😉 Aztán majd meglátjuk. Szeretnék valami igényeset és szórakoztatót alkotni nektek.

Hoztam egy képet is, mert totál vizuális alkat vagyok. Képek vannak előttem kiterítve a karakterekről, a helyszínekről miközben írok.

Drukkoljatok!
Köszi!

Ash