Látogatók

2018. február 2., péntek

Visszatérő...

Sziasztok!

Ma, 2018.02.02-án a Két lépésre a mennyországtól című könyvem megint felbukkant a BOOKLINE e-book sikerlistáján. A 20. helyen áll, de ebben az esetben abszolút nem az éppen aktuális helyezése a lényeg. Hanem az, hogy ez a könyv 2014-ben jelent meg szerényen magánkiadásban, mindenféle hangos gerilla-marketinges hadjárat nélkül, önerőből. Nem állt mögöttem senki.

Ezért szép ez. 

Ez volt az első próbám a romantikus műfajban, (amit azóta sem vallok sajátomnak, akkor sem, ha ezért most páran szívesen fejbe kólintanak) lesz ami lesz - alapon. Azóta nagyon sok minden történt, kapott a könyv szélsőséges olvasói véleményeket, megérintette az olvasókat, így vagy úgy, érzelmeket és akár indulatokat váltott ki, ahogyan éppen ez is a feladata. Tehát a szándék célba ért. 

Szerencsére a pozitív visszajelzések toronymagasan vezetnek mind a mai napig és Ti, Olvasók kedvelitek. De, ami a számomra legfontosabb ezzel a könyvemmel kapcsolatban, hogy egy olyan lehetőséghez vezetett, ami lehetővé tette, hogy szintet lépjek és érezzem, érdemes még ezen a pályán kicsit továbbhaladnom.

Sokan kérdeztétek, lesz-e folytatása.
Nem lesz. Túl sok új ötlet vár még megvalósításra. Ezt a témát többé nem hozom vissza.
Nem vagyok annak híve, hogy ugyanarról a témáról több bőrt húzzak le, mert engem is untat.

Köszönöm Nektek, hogy olvassátok!