Látogatók

2015. március 1., vasárnap

Mit találtam?

Micsoda meglepetés, hogyan alakultak a dolgok azóta?!

Ezt a bejegyzést 2012.11.25-én írtam. Akkor készült el a Két lépésre a mennyországtól kézirata. Jó ég, de rég volt! Nyilvánvalóan nem fűztem hozzá különösebben vérmes reményeket. És lám, mi lett belőle?!

Nagyon kedves véleményeket és hozzászólásokat kapok tőletek, Olvasóktól a könyvvel kapcsolatosan. Örülök, hogy olyan sokaknak okozhattam kellemes élményt a könyvvel.

Még mindig az egyik legnagyobb meglepetés nekem, hogy éppen ez a könyvem lett a legbefutottabb. Most sem értem egészen. Illetve, de.


Íme a régi bejegyzés:

'Remek érzés, hogy elkészült a Két lépésre a mennyországtól!
Ugyanakkor hiányzik is. Nagyon gyorsan lezavartam ezt a regényemet.
Jelenleg tesztolvasóknál van az anyag és én félve rágom a műkörmömet, hogy milyen véleményt kapok vissza tőlük.
Igazi női könyv lett. Nincs mit tagadni. :D A kétkedőknek megjegyzem, ennek ellenére - vagy dacára - próbáltam a minőségre törekedni.
A romantikus-erotikus-szenvedős műfaj nem annyira az én asztalom, jobban kedvelem, ha a szereplőim gyorsabban megkapják, amit akarnak és itt nem egészen így van. Ezt is megpróbáltam. Ha nagyon nem jön be a stílus, akkor legfeljebb írtam magamnak egy finom kis könyvet. :) Mert én szeretem ezt a történetet.  ♥Sayid Ashgar♥

Fogalmam sincs még, mihez kezdek vele. Ez az igazság. Nem döntöttem el, hogy beküldöm-e kiadóknak, e-book-ot akarok-e, vagy egyszer blogra kerül, ...vagy esetleg semelyik változat nem valósul meg és megy a többi közé a szekrénybe.'

Mit mondhatnék? Köszönöm! Azt is köszönöm, ha másoknak is ajánljátok, meséltek róla, vagy ajándékba adjátok kedves barátaitoknak, hölgy családtagjaitoknak.AshNincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Írj megjegyzést: